Jamón ibérico de cebo Alpujarra

Zadní kýta z černého iberského prasete o hmotnosti dle výběru. 

7 390 Kč
Hmotnost :
Počet:

Dodací doba

Pokud objednáte nyní, produkt vám bude doručen:
DopravceDatum doručení
gls30. 04. 2024

Zadní kýta z černého iberského prasete o hmotnosti dle výběru. 

Jamón ibérico de cebo patří k tomu nejlepšímu, co nám španělská gastronomie může nabídnout. Osmikilový jamón "PATA NEGRA" pochází ze speciální rasy iberských prasat s černým kopýtkem. Výrobce má dokonalou kontrolu nad kvalitou kýt, které potom procházejí procesem solení a sušení v suchém a studeném klimatu podhůří Alpujarra.  Jamón ibérico má oproti jamónu serrano, který pochází z normálních bílých prasat intenzivnější chuť a díky infiltraci tuku do tkáně prasat je každý plátek šťavnatější. Intenzita chuti iberského jamónu je také zaručena neskutečné dlouhou dobou sušení, která je minimálně 2 roky. Jamón ibérico patří k chloubě tohoto secadera. 

Jamón ibérico představuje v celosvětovém měřítku naprosto jedinečnou delikatesu nesrovnatelnou s jinými sušenými produkty typu italského prosciutta či francouzského jambónu.

Ve španělských restauracích restauracích patří jamón ibérico k nejvyhledávanějším a zároveň nejdražším delikatesám. Nyní máte jedinečnou možnost ochutnat tuto autentickou delikatesu v té nejvyšší kvalitě také u nás.

Složení: vepřové maso, sůl, konzervanty E250 a E252

On Top
Nákupní košík
Zavřít
Back
Account
Zavřít
Menu
Zavřít