Jamón serrano - paleta Alpujarra
Přední noha z bílého prasete o hmotnosti 3.0 - 4.0 kg a délce zrání 9 měsíců.
Vynikající ukázka mistrovství sušení vepřového masa v pohoří Alpujarra na jihu Španělska. Paleta je vyzrálá procesem sušení na čerstvém vzduchu po dobu devíti měsíců. Paleta pochází z kvalitních chovů bílých prasat. Chuť masa se vyznačuje mimořádnou intenzitou vyzrálých tónů. Paleta serrana Alpujarra představuje vhodnou příležitost pro vstup do zajímavého světa sušené španělské šunky.
Složení: vepřové maso, sůl, E-250, E-252
Přední noha z bílého prasete o hmotnosti 3.0 - 4.0 kg a délce zrání 9 měsíců.
Vynikající ukázka mistrovství sušení vepřového masa v pohoří Alpujarra na jihu Španělska. Paleta je vyzrálá procesem sušení na čerstvém vzduchu po dobu devíti měsíců. Paleta pochází z kvalitních chovů bílých prasat. Chuť masa se vyznačuje mimořádnou intenzitou vyzrálých tónů. Paleta serrana Alpujarra představuje vhodnou příležitost pro vstup do zajímavého světa sušené španělské šunky.
Složení: vepřové maso, sůl, E-250, E-252
- Výrobce Sierra Morena
- Specifikace sušená vepřová plec s kostí
- Hmotnost 4 kg
- Délka zrání 9 měsíců